Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Papa Franjo i državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin čestitali su u srijedu imendan zagrebačkom nadbiskupu kardinalu Josipu Bozaniću, priopćio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupje.


"Radujem se zajedno s Vama slaveći svetkovinu sv. Josipa, zaručnika Blažene Djevice Marije, i od srca Vam čestitam imendan", poručio je papa Franjo hrvatskom kardinalu te mu udijelio svoj blagoslov.

Vezani članci Papa održao misu na Trgu svetog Petra - 4 Papa Franjo otkazao službene audijencije: "Ne osjeća se dobro, u stanju je blage nelagode" Papa održao misu na Trgu svetog Petra - 4 Upozoravali ga na opasnost od zaraze koronavirusom, on se ipak spustio među ljude: Papa Franjo zbog bolesti odgodio obveze u Rimu

"Moleći zagovor Vašega nebeskoga zaštitnika, koji je, vjeran Božjem pozivu, u poniznosti i s pouzdanjem svojim radom skrbio o Svetoj obitelji, rado Vam udjeljujem svoj Apostolski blagoslov, želeći da neumorno svjedočenje kršćanske vjere i života u Vašoj pastirskoj službi bude znak Božje ljubavi za njegov narod u ljubljenoj Crkvi zagrebačkoj", istaknuo je u čestitci papa Franjo.

Papa osudio društva koja 'ne daju djeci da se rode'

Državni tajnik Svete Stolice, kardinal Pietro Parolin, kardinalu Bozaniću prigodom imendana uputio je "iskrenu bratsku čestitku uz molitve" koje za kardinala i njegovu sužbu u Crkvi "upućuje svetome Josipu, nebeskom zaštitniku i zagovorniku". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook