Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primite se računanja

Gotovo je s propalim vezama, otkrivena je formula za ljubav!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beskonačna traženja, uvijek nova razočarenja, neuspjeli spojevi, čekanja nikada uzvraćenih poziva… Vi jednostavno nikako da pronađete onog idealnog ili idealnu.

Leži li razlog u vašim previsokim kriterijima ili su jednostavno svi uistinu dobri potencijalni partneri već odavno zauzeti?

Pročitajte i ovo Centar zatajio bolest posvojene djece - 9 donosi Provjereno Centar je majkama posvojenih dječaka prešutio stravičnu istinu, a onda ih dodatno šokirao: "Nisam vjerovala svojim ušima" Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila"

G = R * ƒP * ne * ƒl * ƒi * ƒe * L Ovo je formula koja bi mogla riješiti vaše probleme.

Kako bi se utješio i konačno si objasnio zašto nikako ne može pronaći djevojku, matematičar Peter Backus prilagodio je popularnu Drakeovu formulu i izračunao koliko 'idealnih' potencijalnih partnerica živi u njegovoj okolini. Formula na kojoj je, između ostalih, baziran i kultni serijal Star Trek, jednostavna je i primjenjiva na svakoga. Dovoljno je ubaciti kriterije koje vaš partner mora zadovoljavati i dobit ćete odgovor – točnu brojku koliko takvih partnera živi u vašoj blizini.

>> Može li se ljubav izračunati?

Za one koji ne vjeruju u matematičko rješavanje ljubavnih jada, otišli smo do Imotskog i upoznali čovjeka kojemu je profesija – spajanje parova. Nedjeljko Babić zvani Gangster u svojoj je 30-godišnjoj karijeri zaslužan za preko 330 sklopljenih brakova. 'Drago mi je da nekoga usrećim i to je umjetnost. Spojiti dvoje ljudi - to je umjetnost', kaže Gangster.

Kako izračunati koliko potencijalnih idealnih partnera čeka samo na vas doznajte u Provjerenom u četvrtak u 22:20!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene