Dok Zagreb gori, centar Pariza gdje je trajao doček Svjetskih prvaka se već počeo prazniti

Galerija


Nezaboravne scene dočeka Vatrenih iz Zagreba obilaze cijele svijet. Naše nogometne heroje dočekalo je više od pola milijuna ljudi, od zračne luke do centra putovali su više od 4 sata pa su u jednom trenu čak morali napraviti i kratku pauzu.

Vezani članci Luka Modrić (Foto: Instagram/Vedran Ćorluka) Ovako slave Vatreni: Modrić zapalio "bengalku" na autobusu, naši heroji scene za povijest podijelili na društvenim mrežama MiG-ovi prvi dočekali Vatrene (Foto: MORH) - 1 Oni su prvi dočekali Vatrene: Pogledajte fotografije snimljene iz MiG-ova

Istovremeno, Pariz je dočekao svjetske prvake, a prema nekim procjenama na dočeku se okupilo čak milijun ljudi. No, u trenu dok su se Vatreni tek približavali Trgu, francuski reprezentativci već  su odavno autobusom prošli Elizejskim poljanama i otišli na prijem kod predsjednika Emmanuela Macrona, gdje se okupilo oko tri tisuće uzvanika.

Dok Zagreb gori, Elizejske poljane u Parizu već su se počele prazniti.

Atmosferu u Parizu i Zagrebu najbolje dočaravaju usporedne fotografije snimljene otprilike u isto vrijeme. Kako je izgledao doček u Parizu, provjerite u priloženom videu.