Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Scene za povijest

Ovako su slavili Hrvati, a ovako Francuzi: Dok Trg gori, centar Pariza brzo se ispraznio

Slavlje u Parizu (Foto: AFP) - 1
Slavlje u Parizu (Foto: AFP) - 1 Afp
Aktualno Galerija Slavlje u Parizu (Foto: AFP) - 1 Slavlje u Parizu (Foto: AFP) - 1 Foto: Afp Slavlje u Parizu (Foto: AFP) - 2 Slavlje u Parizu (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp Slavlje u Parizu (Foto: AFP) - 3 Slavlje u Parizu (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp +0 Slavlje u Parizu (Foto: AFP) - 4 Galerija 1/4 >>
Dok Zagreb gori, centar Pariza gdje je trajao doček Svjetskih prvaka se već počeo prazniti

Nezaboravne scene dočeka Vatrenih iz Zagreba obilaze cijele svijet. Naše nogometne heroje dočekalo je više od pola milijuna ljudi, od zračne luke do centra putovali su više od 4 sata pa su u jednom trenu čak morali napraviti i kratku pauzu.

Pročitajte i ovo Konferencija u Parizu - 1 Žestok istup Konferencija posvećena Ukrajini održana u Parizu: "Rusija ne može i neće pobijediti u ratu" Policija u Parizu Uoči Olimpijskih igara Ministar poručio policajcima: "Bit ćete pošteno plaćeni, ali očekujem stopostotnu mobilizaciju"

Istovremeno, Pariz je dočekao svjetske prvake, a prema nekim procjenama na dočeku se okupilo čak milijun ljudi. No, u trenu dok su se Vatreni tek približavali Trgu, francuski reprezentativci već  su odavno autobusom prošli Elizejskim poljanama i otišli na prijem kod predsjednika Emmanuela Macrona, gdje se okupilo oko tri tisuće uzvanika.

Dok Zagreb gori, Elizejske poljane u Parizu već su se počele prazniti.

Atmosferu u Parizu i Zagrebu najbolje dočaravaju usporedne fotografije snimljene otprilike u isto vrijeme. Kako je izgledao doček u Parizu, provjerite u priloženom videu. 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene