Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otvoren lov na Ivu Sanadera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baš nekako kako je završio Markačev i Kirinov lov na veprove, počeo je lov na predsjednika hrvatske Vlade, Ivu Sanadera. Samo s jednom razlikom. U tom lovu ne sudjeluju spomenuti akteri već novinari odnosno hrvatska javnost.

Gdje je Ivo Sanader, pitanje je koje se sve agresivnije nameće iz dana u dan. Što se dogodilo s čovjekom? Je li živ? Jer, uzevši u obzir važne događaje koji su se odigrali u posljednje vrijeme, premijer mora imati itekako opravdane razloge za objašnjenje svojeg neizjašnjavanja o njima.

Pročitajte i ovo Helikopter kod Karlovca Bizaran razlog FOTO Ukrajinski helikopter sletio je na njivu kod Karlovca: Na teren su odmah izašle sve sigurnosne službe Ilustracija kaznena prijava Policija pretražila obiteljsku kuću i pronašla ukradeno lane. I to nije bilo sve

Krenimo redom.

1. Božićni lov na veprove stajao je Ivicu Kirina ministarstva unutarnjih poslova, a Mladena Markača intervencije Haaga i smještanja natrag u zatvor. No, Sanader nije smatrao da se, kao predsjednik hrvatske Vlade, treba očitovati o tome što je njegov ministar radio u lovu s haškim optuženikom koji je morao biti u kućnom pritvoru. Štoviše, nije, kad je to trebao učiniti, smijenio Kirina, već je Jubito sam podnio ostavku. Pitanje je bi li Sanader uopće reagirao da Kirin nije podnio ostavku.

2. Naš voljeni predsjednik Vlade nije smatrao bitnim očitovati se o ZERP-u koji je automatski počeo važiti za članice EU prvog dana nove godine. Unatoč prijetnjama iz Slovenije, zahtjevima od strane EU kao i općenito visokim tenzijama kad je u pitanju ZERP, od našeg premijera ni glasa. Rupel se, kao ministar vanjskih poslova Slovenije, očitovao o našem ZERP-u, dok od strane naših ni ministrica Kollinda ni Sanader.

3. Hrvatska je, također od prvog dana 2008. godine, postala nestalna članica Vijeća sigurnosti, a Slovenija, s kojom itekako komuniciramo, došla je na čelo EU. Podsjećamo, sa Slovenijom nas veže i ZERP!

Pa, ako sve ovo navedeno ne vrijedi barem jedne riječi Ive Sanadera, tada se uistinu treba zabrinuto zapitati što će biti s ovom državom u naredne četiri godine ili jednostavno vrijedi ona stara – NAROD IMA VLAST KAKVU ZASLUŽUJE!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene