Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostojić citirao Pattona

'Ako si prolijevao svoju krv za ovu zemlju da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik SDP-a Rajko Ostojić poručio je premijeru da očekuje da će se ponašati u skladu i s drugim izrekama generala Pattona kojeg je citirao u svom prvom govoru u Saboru.

Rajko Ostojić osvrnuo se na govor premijera Tihomira Oreškovića i trenutačnih situacija u kojima se nalaze pojedini članovi njegovog tima.

Pročitajte i ovo Građani na biralištima Iznenađenje s Pantovčaka Kako je Milanoviću palo na pamet da izbori budu u srijedu, a ne u nedjelju? Zoran Milanović Dan za pamćenje Obrat na obrat! Sve što trebate znati o najluđem danu u hrvatskoj političkoj povijesti

'Premijer je u svom uvodnom govoru citirao Pattona koji je rekao prihvatite izazov. Tad sam mu rekao da očekujem da se poštuje i druga uzrečica Pattona koja je vrlo jasna, a on kaže postoji samo jedna vrsta discipline – perfektna, savršena disciplina. Očekujem to od njihovih aktualnih ministara', kazao je Ostojić.

Braniteljima je u Saboru citiranjem Pattona poručio je sljedeće: 'Ako si prolijevao svoju krv za ovu zemlju da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta da je platimo i kupi prnje odavde, idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac'.

Podsjetimo, branitelji već više od godine dana u šatoru ispred ministarstva branitelja u Savskoj prosvjeduju tražeći niz prava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene