Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saborski zastupnik SDP-a Rajko Ostojić poručio je premijeru da očekuje da će se ponašati u skladu i s drugim izrekama generala Pattona kojeg je citirao u svom prvom govoru u Saboru.


Rajko Ostojić osvrnuo se na govor premijera Tihomira Oreškovića i trenutačnih situacija u kojima se nalaze pojedini članovi njegovog tima.

Vezani članci Hrvatski Sabor Vraćaju se u klupe: Iduću srijedu počinje jesensko zasjedanje Sabora Vrhovni sud RH Tko će biti prvi čovjek Vrhovnog suda: Suci podržali svojeg kolegu, Milanovićev kandidat dobio tek četiri glasa

'Premijer je u svom uvodnom govoru citirao Pattona koji je rekao prihvatite izazov. Tad sam mu rekao da očekujem da se poštuje i druga uzrečica Pattona koja je vrlo jasna, a on kaže postoji samo jedna vrsta discipline – perfektna, savršena disciplina. Očekujem to od njihovih aktualnih ministara', kazao je Ostojić.

Braniteljima je u Saboru citiranjem Pattona poručio je sljedeće: 'Ako si prolijevao svoju krv za ovu zemlju da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta da je platimo i kupi prnje odavde, idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac'.

Podsjetimo, branitelji već više od godine dana u šatoru ispred ministarstva branitelja u Savskoj prosvjeduju tražeći niz prava.