Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na cestama grada Zagreba pojavila su se taksi vozila s obilježjima vrlo sličnim onima koje nose automobili Taxi Cammea, upozorili su iz te tvrtke.


'Ovim putem skrećemo pažnju na mogućnost krađe identiteta i lažnog predstavljanja pojedinaca da rade za Taxi Cammeo. Ujedno i napominjemo i kako je cijena prijevoza različita od cjenika Taxi Cammea', stoji u priopćenju.

Vezani članci Slika nije dostupna Ono što su učinile džihadistima pretvorilo ih je preko noći u heroine Slika nije dostupna INTERNET KRIMINAL Dopisivali smo se s prevarantima koji su nas (i vas) pokušali opelješiti za 2000 eura

Iz Taxi Cammea poručuju da ti lažni taksisti imitiraju vozila njihove tvrtke kako bi prevarili suputnike. 'Jedino na što možemo skrenuti pažnju da vozači ne nose naše uniforme te, naravno, ne izdaju račune. Ali svakako svojim ponašanjem štete ugledu grupacije Taxi Cammeo i omalovažavaju dostojanstvo naših radnika i naših dragih putnika', dodaje se u priopćenju.

'Nadamo se da je ovo i konačno zadnja slamka spasa Udruženju Radio taksi Zagreba i njihovih neprofesionalnih nakana.
Taxi Cammeo neće odustati od svoje poslovne vizije i namjere da se taksi tržište konačno liberalizira, a vozačima vrati dostojanstvo i dignitet ove profesije', izvijestili su iz Taxi Cammea.