Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opera u kvartu

Zagrebački HNK građanima pod prozore dovodi soliste i najatraktivnije arije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba daruje sugrađanima mini operne spektakle na otvorenom u izvedbi solista Opere.

Od ponedjeljka 4. svibnja HNK u Zagrebu obilazit će zagrebačke kvartove te omogućiti građanima da sa svojih prozora, terasa i balkona slušaju neke od najatraktivnijih opernih arija, objavio je Grad Zagreb na službenim stranicama.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

"Zahvala je to našim sugrađanima koji su u ovim nesvakidašnjim i kriznim vremenima pokazali društvenu odgovornost i ostali u svojim domovima. No zahvala je to i svim vjernim i novim gledateljima koji su otkad je kazalište prestalo s radom i pokrenulo prikazivanje svojih hit-predstava na digitalnim platformama, izvedbe HNK-a u Zagrebu gledali nevjerojatnih pola milijuna puta", piše u priopćenju.

Prvi koncert na otvorenom održat će se u ponedjeljak, 4. svibnja u Glazbenom paviljonu na Zrinjevcu s početkom u 20 sati. Građani će sa svojih balkona, prozora i terasa moći uživati u arijama iz poznatih opera poput Don Giovannija, Seviljskog brijača i Trubadura u izvedbi solistice Opere Lane Kos i prvaka Ljubomira Puškarića.

Sve informacije o programu možete pronaći na www.hnk.hr, kao i na društvenim mrežama Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene