Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GOSPOĐA ZORICA

Ona ih je sve upoznala: U mirovinu odlazi konobarica iz Banskih dvora, evo što im je poručila

Konobarica iz Banskih dvora odlazi u mirovinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Konobarica iz Banskih dvora odlazi u mirovinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Konobarica iz Banskih dvora odlazi u mirovinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Konobarica iz Banskih dvora odlazi u mirovinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Konobarica iz Banskih dvora odlazi u mirovinu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Sve te silne godine radila je u Vladinu restoranu. Iza nje ostaju, kaže, samo lijepe uspomene. Gospođi Zorici Vojnović zahvalio je i premijer Andrej Plenković.

Gospođa Zorica Vojnović, konobarica u Banskim dvorima, nakon 42 godine odlazi u mirovinu. Sve te silne godine radila je u Vladinu restoranu. Iza nje ostaju, kaže, samo lijepe uspomene. Gospođi Zorici je zahvalio i premijer Plenković.

Pročitajte i ovo Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku... Umirovljenik Siromaštvo na svakom koraku Nakon što potroše na hranu, umirovljenici nemaju gotovo ništa: "Ako šparam cijeli mjesec, ostanu mi dva, tri eura"

Na pitanje kako je bilo raditi s čelnim ljudima države, odgovara: "Super meni je bilo, zbilja fantastično. Nisam požalila niti jednog dana". Kazala je kako su predsjednici Vlada bili "fantastični. Ovdje jedu, to je jedna obična prehrana, nemate tu puno razmišljanja, tu delicije ne postoje".

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene