Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan maraton

Okus jagoda i miris mora i što više čovjeku treba za odmor?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika je gužva na crikveničkoj rivijeri, a tako je bilo protekla dva dana. Malotko može odoljeti u uživanju u ovim slasnim prirodnim domaćim plodovima uz samo more.

Okus jagoda i miris mora i što više čovjeku treba za odmor, makar i samo dvodnevni, da napuni baterije i krene s elanom sutra na posao. Nude se tu i razne slastice s jagodama, a mnogi su se odlučili za isprobanu, odličnu kombinaciju pjenušca i jagoda pa su uživali kao i mi u zalazećem suncu.

Pročitajte i ovo Britanac prvi pretrčao cijelu dužinu Afrike Prešao 16.000 kilometara Britanac prvi pretrčao cijelu dužinu Afrike: Putem je bio opljačkan i otrovao se hranom Zeleno more u Rovinju Službeno objašnjenje Neobičan prizor uznemirio građane: More je totalno pozelenjelo, doznajemo o čemu je riječ

No, mi smo se popodne zasladili, ali smo ujutro bili na jednom pomalo neobičnom maratonu na Učki gdje su se mnogi dobrano iznojili, mame, tate i bebe zajedno su sudjelovali na sedam kilometara dugom maratonu do vrha Učke - nažalost šumske jagode još nisu sazrele pa nisu mogli na vrhu uživati u pogledu i jagodama.

Kako je danas izgledalo na putu do vrha Učke, pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene