Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smjena turista

Smanjene gužve: Kolone na izlazima za Zagreb i u Macelju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je promet na autocesti A1, posebice na dionici između Bosiljeva i Zagreba, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Kolona vozila kod naplatnih postaja Lučko na izlazu sa autoceste prema Zagrebu duga je oko 1 km. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru graničnog prijelaza Macelj kolona vozila duga je oko 3 km.

Na Riječkoj obilaznici vozi se u koloni i usporeno od tunela Trsat prema Bakru. Povremeni zastoji zabilježeni su i na Jadranskoj magistrali (D 8) u blizini turističkih mjesta, na Krčkom mostu i Istarskom ipsilonu.

Čekanja na graničnim prijelazima: izlazak Lupinjak (20 min), u oba smjera na Kaštelu (30 min) i Macelju (na ulazu oko 30 min, na izlasku oko 1 sat). Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna obavijest Uvodi se nova regulacija prometa na ulazu u Zagreb: Smanjit će se zastoji i kolone Ilustracija stanje na cestama Spremate se na put? Provjerite gdje su najveće gužve i naoružajte se strpljenjem

Zbog zapaljenog vozila na 25 km, autoceste A 1, između Karlovaca i Jastrebarskog u smjeru Zagreba, tijekom dana vozilo se usporeno u koloni. Zbog prometne nesreće pred tunelom Brezik na autocesti A 1, između čvorova Perušić i Otočac vozi se jednim trakom u koloni. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene