Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovo počelo suđenje

Odvjetniku Ivanoviću presudit će nova sutkinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkome Općinskom kaznenom sudu zbog promjene suca, ponovno je počelo suđenje zagrebačkom odvjetniku Marinu Ivanoviću, optuženom za uništavanje ili prikrivanje arhivske građe, to jest rokovnika zapovjednika topničko-raketne skupine za vrijeme ‘Oluje’ Ante Karduma u kojem je bila lista ciljeva.

Suđenje zagrebačkom odvjetniku koji pomaže u obrani haaškog optuženika Ante Gotovine službeno je vraćeno na početak jer je sudac Nenad Lukić imenovan na zagrebački Županijski sud pa je predmet dodijeljen sutkinji Sandi Bramberger-Ostoić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rusi su imali šansu... CHURCHILL JE ZNAO Dnevnik sovjetskog veleposlanika otkriva nevjerojatnu stvar Slika nije dostupna Treći čovjeka Al-Qaide OTKRIVENI DNEVNICI: Bio je 'mozak' najvećih terorističkih napada

>> Gotovinin odvjetnik Marin Ivanović iznio obranu

No, obrana i tužiteljstvo danas su se složili da nije potrebno ponovno provoditi sve dokaze i ispitivati svjedoke pa je za iduće ročište 19. svibnja preostao samo uvid u preslik rokovnika te ispitivanje Ivana Crnčeca, načelnika Sektora za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudovima pri Ministarstvu pravosuđa. Crnčec je u listopadu pretprošle godine bio u zagrebačkom uredu obrane Gotovine pa bi kao svjedok tužiteljstva sudu trebao ispričati što je ondje tražio i vidio. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene