Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila na bolovanju

Odvjetnica žene koja je Škaru prijavila za silovanje: "Nisam baš sigurna da joj je laknulo, on je jako moćan čovjek"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnik Autokluba Siget Damir Škaro uhićen je jutros nakon što ga je zaposlenica tog autokluba prijavila za silovanje.

Morana Ribar, odvjetnica zaposlenice koja je Škaru prijavila za silovanje, za DNEVNIK.hr je kazala kako čekaju poziv od nadležnih institucija na davanje iskaza te vjeruje da će sustav odraditi posao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna optužba za silovanje Zakazano novo ročište: Škaro se ne osjeća krivim, njegovi odvjetnici traže da se ispita žrtva Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Bivši šef AK Siget Podignuta optužnica protiv Damira Škare, tereti ga se za silovanje djelatnice AK Siget

Na pitanje je li žrtvi laknulo nakon što je Škaro uhićen, odvjetnica je odgovorila da nije baš sigurna da joj je laknulo jer je ''on jako moćan čovjek''.

"Ipak, strah je manji jer su manje šanse da se usudi nešto napraviti", rekla je Rabar koja se nada da će Škaro biti pritvoren. Njezina je klijentica, doznajemo, sada na bolovanju.

Škarin odvjetnik Krešimir Krsnik tek nam je kratko potvrdio kako je preuzeo obranu te kazao kako ne smije ništa otkrivati budući da se radi o tajnom postupku.

Kad je riječ o daljnjoj proceduri, kad Škaro bude predan pritvorskom nadzorniku slijedi ispitivanju u DORH-u koji potom od suca istrage može zatražiti određivanje istražnog zatvora.

Reporter Ivan Čorkalo kontaktirao je sa Škarom, a ekskluzivnu ispovijest žrtve pogledajte u emisiji 'Provjereno' u četvrtak u 22:30 na Novoj TV.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene