Čelnik Autokluba Siget Damir Škaro uhićen je u srijedu ujutro nakon što ga je zaposlenica tog autokluba prijavila za silovanje.

Galerija


Kako doznajemo od pouzdanog izvora, Damir Škaro uhićen je jutros prilikom ulaska u Hrvatsku. Od podnošenja prijave 12. kolovoza taj bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu bio je u Bosni i Hercegovini.

Vezani članci Zlatko Canjuga - 5 Njihove političke polemike bile su legendarne, a evo što Zlatko Canjuga danas kaže o Milanu Bandiću Milan Bandić Žbukao je fasade i istovarivao ugljen, a u Zagreb kojim će poslije suvereno vladati došao je s kovčegom od skaja, planom grada i dvije majice

Škarina kratka biografija objavljena je na stranicama HAK-a.

"G. Škaro rođen je 1959. u Zagrebu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 1994. Doktorirao je 2009. u području ekonomike poduzetništva.

Član je Skupštine Hrvatskog autokluba od 2008., a za člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba izabran je 2016. Predsjednik je Autokluba Siget od 2004.

U sportskoj karijeri kao boksač bio je sudionik pet Olimpijskih igara te je osvajač brojnih prvenstava, medalja i nagrada.

Nakon završetka sportske karijere, sudionik je Domovinskog rata te je nositelj Spomenice Domovinskog rata 1991.-1992., a uključio se u politički život kao zastupnik u Hrvatskom saboru 1995.-1999.

Kao poduzetnik bio je direktor nekoliko društava.

Dugi niz godina predsjednik je nekoliko boksačkih i nogometnih klubova, a dužnost glavnog tajnika Hrvatskog kluba olimpijaca obnaša od 2002. godine. Autor je četiri knjige iz područja sportskog marketinga".

Škaro je aktivan i na društvenim mrežama pa tako na Facebooku svima poručuje "NE pokušavaj, mijenjati me!", a kao najveći uspjeh istaknuo je sudjelovanje na Olimpijskim Igrama u Moskvi, Los Angelesu i Seulu što je popratio s tri uskličnika. Škaro na Faceboou najviše objavljuje sadržaj vjerske tematike, a izradio je i "zanimljivu" čestitku za Dan žena.

Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL)
Čestitka Damira Škare za Dan žena (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Osim na Facebooku, Škaro svoja postignuća ističe i na osobnoj internetskoj stranici gdje ističe svojih "pet životnih karijera".