Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Demantij bivšeg premijera

Sanader: Od Hypo banke nikada nisam dobio proviziju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader demantirao je navode austrijskog lista koji govori da je u Hrvatsku doveo Hypo Gropu i za to primio proviziju od 800.000 maraka.

'Najoštrije odbacujem lažne napise nekih medija da sam za nekakvo tobožnje posredovanje u poslovanju Hypo-Alpe-Adria Banke ikad dobio proviziju, niti je ta banka financirala HDZ-a', tvrdi Ivo Sanader i napominje kako se radi o zlonamjernim klevetama i lažima koje se već nekoliko puta pokušavaju plasirati u javnost prije izbora.

Pročitajte i ovo Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili Ilustracija Pronađena tijela Dvoje planinara poginulo u Alpama: Pogodila ih snažna lavina

>> 'Sanader primio 800.000 maraka od Hypo banke'

'Takva podmetanja imaju za cilj diskreditaciju mene i HDZ', napominje Ivo Sanader i dodaje kako je već nekoliko puta demantirao ovakve tvrdnje. 'S obzirom na hajku koja se već neko vrijeme sustavno provodi protiv mene i moje obitelji od strane nekih medija, ostavljam sebi za pravo poduzeti odgovarajuće pravne mjere i korake', kaže u demantiju Ivo Sanader.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene