Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mesić o kamenjaru u blizini mosta

'Očito da tamo nitko ne misli uzgajati sećernu trsku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opet se podigla bura oko Pelješkog mosta. No ovaj put nije riječ o polemici treba li ga graditi ili ne, već o tajanstvenom nizozemskom fondu koji je za pet milijuna kvadrata kamenja i drača u blizini mosta, platio 40 milijuna eura.

Uz kupnju tih golemih parcela na Pelješcu vezuju se različite kuloarske priče, pa i one o utjecaju određenih političkih lobija u Sloveniji i Hrvatskoj. Takve glasine došle su i do predsjednika Mesića. Nada se kako će cijeli slučaj preispitati policija i porezna služba kako bi se utvrdilo ima li nezakonitosti.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja i Sabina Tandara Knezović - 1 Izborna matematika Grmoja otkrio hoće li podržati Milanovića: "Za što se čeka Most?" Izborni stožer Možemo! Izborna matematika Više mandata, a manje glasova: Kako je moguće da je Možemo! dobio veću potporu, a manje zastupnika od Mosta?

'Malo je čudno da tamo gdje se ide graditi jedna građevina, u konkretnom slučaju most, u koji društvo ulaže ogromna sredstva, zemljište u blizini prodaje se kao da je riječ o poljoprivrednim parcelama. Očito da nitko tamo ne misli uzgajati šećernu trsku', smatra predsjednik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene