Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sukob navijača

Novi detalji o sukobu navijača: Kod stadiona je bilo 50-ak motora, istražuje se jesu li Boysi bježali na njima

Nova snimka napada u Ateni - 4
Nova snimka napada u Ateni - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Prema novim svjedočenjima i iskazima svjedoka u Ateni, nakon sukoba BBB-ovaca i AEK-ovaca navijači su bježali na motorima, a ispred stadiona pronađeni su krvavi predmeti.

Grčki mediji pišu o novim saznanjima istrage sukoba navijača od prošlog tjedna u kojima je ubijen AEK-ov 29-godišnji navijač Michalis Katsouris, nakon kojih je stotinjak pripadnika BBB-a završilo u pritvoru. 

Grupa od 50 motociklista uočena je pokraj stadiona 20 minuta nakon smrtonosnog okršaja navijača u Ateni. 

"Oko 23:50, po dolasku na stadion Rizoupoli iz smjera Atene, na udaljenosti od tridesetak metara od nas primijetili smo grupu od pedesetak motocikala, s po dva putnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuju roditelje Četverogodišnjakinja usred noći sama lutala gradom: "Pronađena je u 4 ujutro, plakala je"

Čim su nas primijetili, brzo su se okrenuli i velikom brzinom pobjegli prema ulici Halkidos", rekao je jedan policajac, piše grčki SDNA.

Istražuje se je li riječ o grčkim navijačima koji su prevozili BBB-ovce i pomogli im u bijegu. Radi se i na idenfitikaciji i lociranju svih osoba koje bi mogle biti upletene u sukob jer se nagađa da su Boysi bili s nekime u kontaktu prije samog dolaska u Atenu.

Nova svjedočenja

Direktor osiguranja Opap Arene D. P. rekao je istraživačima da su nakon tragičnog ubojstva zaštitari pronašli nekoliko ubojitih predmeta.

"Jutro nakon toga zaštitar mi je rekao da su pronašli neke kutije i obavijestili me da ih pokupim kako bi ih predali policiji.

Pročitajte i ovo Tragedija na maratonu - 2 Obdukcija u tijeku Detalji strašne tragedije na plivačkom maratonu: "U jednom trenu kad se okrenula na leđa..."

Izašao sam i stražari su mi dali metalnu dršku metle, tri drvene letve od 120 centimetara, šest drvenih letvi od 90 centimetara i jednu slomljenu od 79 centimetara.

Neki od tih predmeta, kako sam primijetio, bili su krvavi", rekao je, prenosi Dnews.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene