Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poplave rade probleme u čitavoj zemlji

Obilne kiše odsjekle Koprivnicu od ostatka županije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kiša koja je tijekom noći padala u Koprivnici i na širem koprivničkom području gotovo je odsjekla Koprivnicu od ostatka Koprivničko-križevačke županije, jer su čak dva od tri glavna ulaza u grad sve do jutra bila zatvorena za promet jer se voda izlila preko prometnica.

Koprivničko-križevačka policija je izvijestila da se voda na državnoj cesti prema Križevcima povukla s prometnice u mjestu Reka danas tek oko 10.30 sati. Promet se prije toga preusmjeravao preko okolnih sela na Ludbreg u susjednoj Varaždinskoj županiji, jer su i neki ostali lokalni pravci bili zatvoreni zbog poplava.

Pročitajte i ovo Nevrijeme, ilustracija Budite na oprezu Upaljen meteoalarm: U dijelu zemlje izdano upozorenje zbog tuče, raste i vodostaj Nin Vatrogasci: Radimo Sizifov posao Mnoge su nevjerojatni prizori podsjetili na užas iz 2017.: Odroni, poplavljena i solana, a radnici su do posla morali bagerom

Zbog obilne kiše koja je padala tijekom noći došlo je do prelijevanja vode preko brojnih koprivničkih prometnica: obilazne ceste prema Štaglincu (DC-2), Križevačke ceste na ulazu u Reku (DC-41), ulice Pavelinska, Gornji Banovac, Gorička, Magdalenska, Bjelovarska cesta i Starogradska te diljem Podravine: u Kunovec Bregu (DC-2), Koprivničkim Bregima ulice M.P. Miškine te Ljudjevita Gaja, Herešinu, Suhoj Kataleni (ŽC 2232), Kozarevcu i Molvama u Marijanskoj ulici.

FOTO - DRAMA U KARLOVCU: Korana toliko brzo raste da je potrebna sva moguća pomoć

Također, u 2 sata u noći zatvoren je bio promet i na glavnom ulazu u Koprivnicu, na podvožnjaku u Ulici Ante Starčevića u Koprivnici, jer se gotovo do polovice ispunio vodom. U jednom su trenutku bili angažirani čak i ronioci koji su izvlačili automobil koji je ostao potopoljen u podvožnjaku.

U isto vrijeme zatvoren je bio promet i na državnoj cesti Koprivnica – Štaglinec prema Đurđevcu zbog izlijevanja vode u dužini od 100 metara. Promet je preusmjeravan okolnim pravcima. Prometnica je otvorena oko 6.20 sati.

Za sada ne prijeti opasnost od izlijevanja potoka Koprivnica koji prolazi duž grada, no nadležne službe su u pripravnosti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene