Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidate izabrali navijači

Novi nadzorni odbor Hajduka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitsko gradsko Vijeće jednoglasno je podržalo sedmero novih kandidata za Nadzorni odbor Hajduka.

Josipa Paladina, Šimu Luketina, Branku Ramljak, Vjekoslava Hrabara, Nikolu Koceića Bilana, Ljubu Pavasovića Viskovića i Antu Majića - izabrali su sami navijači, odnosno oni koji su se preko udruge Naš Hajduk prijavili i odazvali glasovanju. Iako je udruga u nekoliko mjeseci uspjela skupiti više od osam tisuća članova, na izbore ih je izašlo 49 posto. Gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako bi se novi članovi nadzornog odbora mogli angažirati i oko traženja sponzora.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

'Nisam ja to rekao da operativno odrade kao menadžeri nego da se to može odraditi na osnovu njihovih referenci i njihovih iskustava u životu, poznanstava i tako dalje, tako da mislim to što sam rekao. To mislim i sada da nije problem njima naći firmu ili banku ili osiguravajuće društvo koji će bit sponzori Hajduka za dva milijuna kuna', rekao je Kerum.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene