Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pijani 50-godišnjak

Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu

ZET autobusi
ZET autobusi Foto: Darko Tomas/Cropix
Zagrebačka policija javila je o incidentu koji se dogodio u četvrtak navečer u Kašini kada je pijani 50-godišnjak pretukao vozača ZET-a.

Pijani 50-godišnjak u četvrtak između 18:30 i 18:50 na stanici u Ulici Ivana Mažuranića u Kašini najprije je udarao po staklenim vratima autobusa, gdje je sjedio 54-godišnji vozač autobusa, te zatim fizički nasrnuo na njega tako što ga je više puta udario šakom u glavu.

Pozvana je policija, a osumnjičenik je uz uporabu sredstava prisile, odnosno tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje, doveden u službene prostorije policije te slijedi kriminalističko istraživanje.

U tom događaju lakše ozljede zadobili su osumnjičenik i vozač autobusa, javila je policija.

Pročitajte i ovo Screenshot malverzacije nakon potresa Ministrica Obuljen Koržinek nakon upada policije: "Ako je netko kriznu situaciju zlouporabio za stjecanje koristi, onda će odgovarati"

Zbog sve učestalijih napada na vozače, kontrolore i osoblje ZET-a početkom prosinca održan je prosvjed na okretištu Črnomerec. Gradonačelnik Tomislav Tomašević tada je poručio da su takve situacije i napadi neprihvatljivi. No već sredinom siječnja maloljetnici su brutalno napali ZET-ovu vozačicu autobusa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene