Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Starigrad: Bura prevrnula kamion

VIDEO: Evo što se dogodi kada ne poštujete zabrane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač kamiona nije poštivao znakove o zabrani prometa zbog jake bure te se prevrnuo u mjestu Lukovo Šugarje, u blizini Starigrada.

U prikolici kamiona nije bilo tereta, pa na cesti nema rasutog tereta. Na mjesto nesreće je došla dizalica koja je nakon nekoliko sati ispravila kamion. Na tom dijelu Jadranske magistrale je ionako cijeli dan bila na snazi zabrana prometa, pa sama nesreća nije utjecala na promet.

Pročitajte i ovo Spašavanje od bure - 1 spašavanje po buri Brodice Hitne pomoći ove godine imale 15 intervencija: "Pacijenti su najsigurniji kada im je dostupna sva moguća pomoć" Ilustracija Pripazite Upaljen crveni alarm za dvije regije! Očekuje se olujna bura

>> Prošao sam cijelu Europu, ali ovo nisam doživio

Mađarski vozač krenuo je od Karlobaga prema Zadru i stigao do pola puta do Lukovog šugarja. Život može zahvaliti čvrstoći zaštitne ograde. Nekoliko centimetara dijelilo ga je od provalije

'Ja sam lud čovjek. Zaista sam mislio da je moguće proći i dokopati se autoceste A1', rekao nam je vozač kamiona Jurko Kulas.

Mađar se kamionom provukao pored rampi upozorenja nakon što je već danima zbog zatvorene ceste spavao u kabini. 'Četiri dana nisam spavao, nisam večerao, ništa nisam jeo', rekao nam je nesretni vozač.

Tegljači s dizalicama predviđeni su za neko mirnije vrijeme, ali na vlastitu su odgovornost ipak odlučili pomoći.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene