Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme u Hrvatskoj

Uništeni auti, poplavljeni podrumi, od udara groma izgorjela kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažno grmljavinsko nevrijeme praćeno kišom ali i tučom zahvatilo je sinoć karlovačko područje. U Županji je od udara groma izgorjela kuća.

Ukoliko je nevrijeme prouzročilo veliku štetu i na području vašeg grada ili mjesta pošaljite nam fotografije na moj.report@novatv.hr s naznakom 'Nevrijeme' Sinoć nešto nakon 21 sata olujno nevrijeme zahvatilo je karlovačko područje. U centru grada poplavljeno je nekoliko podruma, a snažan vjetar čupao je stabla. Poplavljene su i neke prometnice te podvožnjak u Ilovcu, javlja portal Radio Mrežnica.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Nevrijeme, ilustracija Budite na oprezu Upaljen meteoalarm: U dijelu zemlje izdano upozorenje zbog tuče, raste i vodostaj

>> VIDEO Otkriven novi fenomen - 'zli blizanac' munje

Jučer u poslijepodnevnim satima došlo je do požara u Županji. Nakon udara groma, na krovu obiteljske kuće buknuo je požar, a gotovo cijeli krov je izgorio. Policija je izvijestila da se radi o većoj materijalnoj šteti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene