Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Planira otvoriti trgovinu

Radi dnevno 12 sati i zaradi od 100 do 1.500 kuna po komadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka dizajnerica odjeće je, prije 10 godina, da bi ukrasila izlog trgovine - napravila lutku. I tada su kupci poželjeli kupiti lutku. Jasmina ih je napravila još nekoliko, i od tada nije stala. Danas je iza nje na tisuće prodanih, a uskoro otvara i dućan lutaka.

Jasmina je dizajnirala odjeću, a onda shvatila da u Hrvatskoj nema lutaka. Kad ih se dovoljno nagleda, tek onda ih proda i to po cijeni od 100 do 1.500 kuna. 'Konkurenciju ne mogu imati jer radim nešto originalno i uvijek se trudim da to bude nešto novo i neviđeno. Znači, kad mi padne nekakva ideja na pamet onda pretražujem na internetu jesam li to negdje već vidjela pa zakopala kod sebe ili je to stvarno moje, ako je stvarno moje, onda realiziram', ispričala nam je.

>>
Njihova priča svakome može biti motiv!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napušteno selo Gledate li "Westworld"? Park s jezivim robotima je stvaran i još strašniji nego u seriji Slika nije dostupna Šesti dan potrage Sestra djevojke nestale u Orljavi: 'Sumnjam da je uopće pala u vodu'

Dodala je da lutke kupuju ljudi koji se žele vratiti u svoje djetinjstvo ili oni koji takvo djetinjstvo žele svojoj djeci. Jasmina dnevno radi više od 12 sati, ali joj nije teško jer to čini iz ljubavi. 'Plan je, što ću i ostvariti, otvoriti trgovinu, a moja tajna želja je imat malu tvornicu lutaka', rekla je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene