Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka dizajnerica odjeće je, prije 10 godina, da bi ukrasila izlog trgovine - napravila lutku. I tada su kupci poželjeli kupiti lutku. Jasmina ih je napravila još nekoliko, i od tada nije stala. Danas je iza nje na tisuće prodanih, a uskoro otvara i dućan lutaka.


Jasmina je dizajnirala odjeću, a onda shvatila da u Hrvatskoj nema lutaka. Kad ih se dovoljno nagleda, tek onda ih proda i to po cijeni od 100 do 1.500 kuna. 'Konkurenciju ne mogu imati jer radim nešto originalno i uvijek se trudim da to bude nešto novo i neviđeno. Znači, kad mi padne nekakva ideja na pamet onda pretražujem na internetu jesam li to negdje već vidjela pa zakopala kod sebe ili je to stvarno moje, ako je stvarno moje, onda realiziram', ispričala nam je.

>>
Njihova priča svakome može biti motiv!

Dodala je da lutke kupuju ljudi koji se žele vratiti u svoje djetinjstvo ili oni koji takvo djetinjstvo žele svojoj djeci. Jasmina dnevno radi više od 12 sati, ali joj nije teško jer to čini iz ljubavi. 'Plan je, što ću i ostvariti, otvoriti trgovinu, a moja tajna želja je imat malu tvornicu lutaka', rekla je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook