Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija Pave Župan Rusković

'Ne osjećam potrebu za isprikom, Vlahušić me riješio nedoumice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je njezina izjava kako gosti iz Australije i Novog Zelanda zbog svog nedoličnog ponašnja nisu poželjni u Dubrovniku podignula medijsku buru, danas se o cijelom slučaju oglasila i Pave Župan Rusković.

Spornu izjavu nazvala je krivo interpretiranom i naglasila kako ne osjeća potrebu za isprikom, budući da se to nije odnosilo na sve Australce i Novozelanđane, već samo one koji su se nedolično ponašali. Pave Župan Rusković osvrnula se i na odluku gradonačelnika Vlahušića o svojoj smjeni s pozicije voditeljice dubrovačkog Destinacijskog menadžmenta.

Pročitajte i ovo Turisti pješke izlaze iz zračne luke revoltirani prijevoznici VIDEO Sramota na Krku! Putnici moraju pješke vući kofere, cijene narasle i do 1000 posto Radovi u Splitu - 1 Nisu oduševljeni Split je odlučio da će ovoga ljeta dopustiti radove na određenim lokacijama u gradu: Građani negoduju

>> Pave Župan Rusković smijenjena nakon izjave o australskim turistima

>> 'Turisti iz Australije su pijani, drogirani i ludi, bolje da nisu ni došli'

'Nekoliko puta sam bila pred odlukom raskida ugovora, zbog čestih nesuglasica s gradonačelnikom, jer vrlo je teško, gotovo nemoguće, raditi s onima koji ne znaju ili ne razumiju. Svojom jučerašnjom odlukom gradonačelnik me riješio nedoumice', rekla je Župan Risković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene