Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nastavljena intenzivna potraga za nestalom Australkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku potrage za 21-godišnjom australskom državljankom Britt Lapthorne, čiji je nestanak u Dubrovniku prijavljen 19. rujna, više od stotinu policajaca od jutros detaljno pretražuje područje oko noćnog kluba na Pilama, u kojemu je zadnji put viđena, te uže područje od dubrovačke povijesne jezgre do autobusnog kolodvora.

Do sada je razgovarano s vlasnikom hotela, koji je i prijavio nestanak, zatim s osobljem hotela i disko kluba, u kojemu je Australka zadnji put viđena, doznaje se u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj. 

Pročitajte i ovo Albania, ilustracija Odbijen suprugov zahtjev Almin otac ispričao šokantne detalje: "Što su sve vidjele oči te djece, duša me boli" Kruzeri - 2 Upravljanje destinacijom Sezona još nije ni počela, a već se krše obećanja: Zašto su dubrovačke vlasti dopustile da u grad pristane više od dopuštenog broja kruzera?

>> Roditelji nestale Australke optužuju hrvatsku policiju

>> Dubrovnik: Traje potraga za nestalom Australkom

Također, obavljeni su razgovori s vozačima javnog prijevoza, taksistima, djelatnicima "Čistoće" koji su radili noću sa 17. na 18. rujna, kada je nestala osoba zadnji put viđena.

U tijeku je prikupljanje snimki video-nadzora iz onih prostora i objekata gdje se, kako se pretpostavlja, mogla kretati nestala Australka. Na ovom slučaju radi i Interpol i australska policija, a svim aktivnostima koordinira Ravnateljstvo policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene