Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ravnatelj Obavještajno-sigurnosne agencije BiH (OSA) Almir Džuvo i glavni državni odvjetnik Goran Salihović održali su hitan sastanak na kojemu su se dogovorili o pojačavanju mjera sigurnosti.


Policijske službe u Bosni i Hercegovini od srijede navečer pojačale su sigurnosne mjere, izvjestili su mediji pozivajući se na izvore iz državnog odvjetništva BiH.

Vezani članci Marihuana, ilustracija (Foto: Pixsell,Vjeran Zganec Rogulja) Razbijen lanac dilera u BiH: Obavljeni pretresi stanova, pronađena plantaža marihuane i droga, uhićeno sedam osoba Ivana Petrović u studiju Dnevnika Nove TV - 1 Komentar Ivane Petrović o samitu NATO-a: "Trebalo je pregristi sve antagonizme i sve tragikomične uvrede, jer ovo je država, a ne feud koji su nekom mama i tata ostavili u nasljeđe"

Prema dostupnim informacijama, nakon terorističkog napada u Parizu u kojemu je ubijeno 12 osoba, ravnatelj Obavještajno-sigurnosne agencije BiH (OSA) Almir Džuvo i glavni državni odvjetnik Goran Salihović održali su hitan sastanak na kojemu su se dogovorili o pojačavanju mjera sigurnosti.

Nije navedeno kakve će točno mjere poduzete kao ni to postoji li specifična prijetnja zbog koje su policijske agencije stavljene u pojačanu pripravnost.

UŽIVO Policija lovi naoružanu braću, 18-godišnji osumnjičenik se predao: 'Bio sam u školi!'

U konzultacije o dodatnim sigurnosnim mjerama bio je uključen i čelnik Ravnateljstva za koordinaciju policijskih tijela u BiH Mirsad Vilić.

To policijsko tijelo zaduženo je za osiguranje važnih osoba i sjedišta državnih institucija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook