Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Veselo je jučer bilo u svetonedjeljskoj tvornici Mate Rimca, hrvatskog inovatora, koji je osmislio tehnologiju najbržeg električnog automobila na svijetu


'Ovo je veliki dan za nas - isporučili smo najbrži svjetski električni automobil kupcu!', objavio je Mate Rimac na Facebook stranici svoje tvrtke. 'Jurilica', koju pokreće motor s tisuću konjskih snaga izrađena je u rekordna 4 mjeseca, ' što se vidi na umornim licima ekipe', piše Rimac u poruci i dodaje kako više detalja nije u mogućnosti objaviti, zbog tajnosti ugovora.

Vezani članci Zdenka Rimac - 2 Majka Mate Rimca podijelila neviđene fotke s njegove svadbe pa oduševila izgledom u izazovnoj kombinaciji: ''Opa, miki!'' Slika nije dostupna Mate Rimac najavio novi automobil i progovorio o nesreći Richarda Hammonda: "To mi je oduzelo 10 godina života"

>> Ugledni Bloomberg na listu 'Najbolje od 2012.' uvrstio i ovog Hrvata!

Mi ipak doznajemo koji detalj više - superauto, koji je u potpunosti baziran na tehnologiji Concept One, za cijenu od fascinantnih 750 tisuća eura  isporučen je jednoj španjolskoj tvrtki, koja je također u automobilskoj industriji. Više detalja će u roku od najviše dva tjedna otkriti upravo ta, zasad tajanstvena španjolska tvrtka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook