Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvoren natječaj

Najbolji su došli u Zagreb: Qatar Airways traži radnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Qatar Airways, jedna od najbrže rastućih zračnih prijevoznika u svijetu, u zagrebačkom će uredu za početak zaposliti 18 ljudi, piše Banka.hr

Qatar Airways uskoro otvara ured u Zagrebu gdje će zaposliti 18 ljudi, može se zaključiti iz natječaja za zapošljavanje odgovarajućeg stručnog osoblja koji je otvoren do 22. siječnja.

Njihova mreža međunarodnih destinacija koje povezuju iz svoje baze u Dohi narasla je na više od 100 u oko 55 zemalja. Ta kompanija zapošljava više od 20.000 ljudi širom svijeta, piše banka.hr.

Pročitajte i ovo Magdalena Dovečer nagodio se Priznao da mu je nećakinja namještala natječaj: Oboje dobili rad za opće dobro umjesto zatvora Televizor najavili značajna poboljšanja Odlučeno je tko će mjeriti televizijsku gledanost u Hrvatskoj

Prema dostupnim podacima, 50 posto Qatar Airwaysa je u vlasništvu katarske vlade, a ostatak drže privatni investitori. Raspolaže s flotom od 102 aviona, a u studenom prošle godine objavili su narudžbu od još 55 Airbuseva i dva teretna Boeinga.

U lipnju 2011. na pariškom Air Show-u Qatar Airways proglašen je najboljim svjetskim zračnim prijevoznikom.

Qatar Airways ranije je najavio uvođenje izravne zračne linije između Zagreba i Dohe, što bi, kako se očekuje, trebalo dovesti do većeg broja turističkih dolazaka iz te zemlje, kao i jačanja gospodarskih veza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene