Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripremio Darijo Brzoja

STIŽU PRAZNICI I PRODUŽENI VIKEND Evo kakvo će nas vrijeme dočekati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrijeme će generalno biti dobro, povoljno, većinom sunčano i toplo.

Vrijeme je starih godišnjih odmora, idući tjedan su i dva praznika, mnogi spajaju dane pa će se najvjerojatnije otputovati i na more. Iz tog razloga Dnevnik Nove TV pripremio je prognozu vremena za idući tjedan. Vrijeme će generalno biti dobro, povoljno, većinom sunčano i toplo.

Pročitajte i ovo Promjenjivo oblačno vrijeme Od utorka nove oborine Nastavlja se prevrtljivo vrijeme: U nekim krajevima se za vikend očekuje i snijeg Ilustracija Vremenska prognoza Prevrtljivi travanj: Meteorolog otkriva kakav nas vikend očekuje

Sutra još mjestimice pokoji poslijepodnevni pljusak, dok će na Jadranu biti jake bure zbog koje će se i more sigurno malo rashladiti. No ne brinite, za dan, dva, ono je opet dosta toplo.

Nedjelja i ponedjeljak nose nam sve sunčanije i sve toplije vrijeme. Slično će biti i u utorak, s tim da nam krajem dana, kako se čini, sa zapada stiže novo naoblačenje, a ponegdje će zatim biti i kiše ili pljuskova.

Vrijeme u Hrvatskoj: Nakon toplinskog vala grmljavina

Nešto od tih kišnih oblaka zadržat će se, prije svega na istoku i jugu i u srijedu, a nakon tog vrijeme bi ponovno trebalo biti stabilnije i sunčanije. I temperatura će se krajem tjedna opet približiti 30 stupnjeva. Idući vikend također bi mogao biti jako dobar, no kao što već znate, prognoze toliko daleko unaprijed manje su pouzdane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene