Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sindikat policije očitovati će se o medijskim istupima ravnatelja policije Vlade Dominića te "brojnim nepravilnostima i nezakonitostima", kako ravnatelja policije, tako i bivšeg ministra Ostojića.


Konferencija za novinare Nacionalnog sindikata policije (NSP) vezano za medijske napise i izjave glavnog ravnatelja policije Vlade Dominića, glede policijskog osiguranja riječkoga HNK i njegova intendanta Olivera Frljića, održat će u podne.

Vezani članci Ranko Ostojić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) U fotofinišu! Ranko Ostojić u utrci za predsjednika SDP-a: ''Odlučio sam nakon presice klana koji tvrdi da je protiv klanova'' Ranko Ostojić o reformi policije Ostojić ironično o najavljenoj reformi MUP-a: "Kolosalno i neviđeno! Ministar ili laže ili je loše informiran"

Iz Sindikata policije kažu da će u cjelosti demantirati izrečene neistine Ravnateljstva policije, a ujedno predočiti dokaze koji ukazuju na još neke od brojnih nepravilnosti i nezakonitosti Glavnog ravnatelja policije Dominića i bivšeg ministra Ranka Ostojića. (Hina)