Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primjer drugima

FOTO Načelnik Primoštena vozi službeni auto star 20 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel kupuje skupocjeni automobil u vrijednosti više stotina tisuća kuna, načelnik općine Primošten Stipe Petrina vozi se u automobilu vrijednom 0 kuna.

Rastrošni i preskupi novi automobili nisu prioritet načelnika Primoštena Stipe Petrine. On se za posao koristi Renault Lagunom starim dvadeset godina koji je prešao, tvrdi, više od 1,2 milijuna kilometara.

Pročitajte i ovo Zgrada - 2 čeka se stambena strategija Mladi sve teže do prve nekretnine, reporter izračunao kad i što točno mogu kupiti Cijene na Dolcu - 1 Nova godina na tržnici Zagrepčani jednoglasni: "U odnosu na prošlu godinu, sve je puno skuplje"

Iako mu je vrijednost nula kuna i za otpis je odavno spreman, načelnik s njim napravi godišnje 60-tak tisuća kilometara i ne namjerava kupovati novi dok Laguna vozi.

>> AUTIĆI ZA ŽUPANICU: 'Ovo je prebahato i preskupo, imamo mi i većih problema'

Za razliku od njega sisačko – moslovačka županica Marina Lovrić Merzel nedavno je kupila novi automobil vrijedan preko 430.000 kuna. Njezin Audi a 6 glavna je tema u Sisku. Njime je Merzel zamijenila svoj stari Audi A6 iz 2008. godine koji je, također, skupo stajao županiju. Građani su zbog te kupnje bijesni na svoju županicu te su organizirali prosvjed.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene