Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na Makarskom primorju opožareno 27.000 četvornih metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požarima što su jučer i sinoć planuli na Makarskom primorju, od kojih su veći bili u Brelima i Tučepima, izgorjela je dijelom borova šuma, nešto maslina i nisko raslinje na površini od 27.000 metara četvornih.

Dio požarišta protekle je noći bio pod nadzorom gasitelja zbog mogućeg izbijanja novih vatri, kazao je vatrogasni zapovjednik za Makarsko primorje Dražen Glavina dodajući kako su jutros svi požari potpuno ugašeni a vatrogasci su se vratili u dobrovoljna vatrogasna društva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zabava u kostimima Primorje u znaku maškara Slika nije dostupna Poticaji za Istru i Primorje Brijuni: Kosor i Popijač potpisali ugovore za poduzetničke zone

Uzroci požara većim su dijelom nepažnja pri spaljivanju maslinovih grana i korova na površinama oko maslinika , gdje vatre nisu bile potpuno ugašene, dodao je Glavina.

Štete i uzroci izbijanja vatre danas se utvrđuju, kažu u Gradskom centru Osejava u Makarskoj dodajući kako danas na Makarskom primorju nije bilo novih požara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene