Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postala pokajnica?

Na koga je prstom pokazala blagajnica HDZ-a?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader jedan dan daje iskaze, a drugi posjećuje liječnike. Propisan mu je niz pretraga kako bi se utvrdilo zašto ne može stati na nogu i zašto je naglo smršavio.

U tajnosti i bez pompe Ivo Sanader poslijepodne je obavio ultrazvuk i rutinski pregled. Na novoj kontroli zadržao se manje od sat vremena. A u štićenoj koloni s Rebra je izišao na stražnji izlaz. Još jednom sve se odvilo daleko od očiju javnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

Zdravstveno stanje Ive Sanadera u državnom odvjetništvu ne zabrinjava previše. Ovdje se već lagano prikupljaju dokazi, a prva optužnica protiv bivšeg premijera trebala bi biti ispisana već u rujnu. Dosad je ispitano više od 250 svjedoka. Najrelevantnije pozvat će i na suđenje. U međuvremenu, više od 1000 stranica spisa napokon je u rukama njegovih odvjetnika. Sad kreće analiza i detaljno planiranje obrane.

Fimi media i Hypo banka dvije su afere o kojima se Ivo Sanader pred istražiteljicama osvrnuo u zatvoru u Remetincu. No protiv njega se službeno vodi pet istraga, tako da se o preostalih tri tek treba izjasniti.

I dok Sanader svoju priliku o izjašnjavanju tek čeka, do jučer najupućenija osoba oko HDZ-ovih financija, puštena je iz pritvora. Branka Pavošević Remetinec je napustila tiho, na prijedlog USKOK-a i to nakon samo dva tjedna. Oprosnicu navodno nije dobila, no njezino dvodnevno davanje iskaza - očito je uputilo na druge osobe iz HDZ-a. Koje? Tek ćemo vidjeti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene