Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na neobičnoj dražbi na koju poziva Područni carinski ured Osijek naći će se 5.113 litara voćne rakije. Prije kupnje osigurana 'provjera kvalitete'.


Jačina rakije kreće se od 38% do 45%, a početna cijena za litru pića u rinfuzi je 4 kune. Cijena koja se postigne na javnoj dražbi uvećat će se za PDV.

Panika u Kragujevcu - nestašica popularne rakije!

Vezani članci Državni stanovi na prodaju (Foto: Ministarstvo državne imovine) U potrazi ste za stanom? Država ima (ras)prodaju, najjeftiniji košta tek nešto više od 20 tisuća kuna Da Vincijeva slika Krista prodana za 450,3 milijuna dolara (Foto: AFP) Čak 4 i pol puta više od početne cijene: Da Vincijeva slika prodana za rekordni iznos

Oni koji žele razgledati rakiju to mogu napraviti 25. travnja od 9 do 11 sati u skladištu PCU Osijek. U tom terminu sudionici će moći provjeriti kvalitetu izložene robe, a nakon proble, za 12 sati zakazana je dražba.

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe-obrtnici registrirani za proizvodnju i promet jakih alkoholnih pića koji imaju registrirana trošarinska skladišta. Prodaja će se vršiti 'skupno po modelu viđeno-kupljeno' i prodaje se bez garancije. Kupci su obavezni ako bude potrebno ishoditi potrebne dozvole ili isprave, javlja SiB.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook