Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organizator osječka carina

ALKOHOLNA DRAŽBA Carina prodaje 5.113 litara rakije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na neobičnoj dražbi na koju poziva Područni carinski ured Osijek naći će se 5.113 litara voćne rakije. Prije kupnje osigurana 'provjera kvalitete'.

Jačina rakije kreće se od 38% do 45%, a početna cijena za litru pića u rinfuzi je 4 kune. Cijena koja se postigne na javnoj dražbi uvećat će se za PDV.

Pročitajte i ovo Ilustracija, rakija (Foto: Getty Images) Slijedili EU propise Carinska uprava demantira kažnjavanje bake (98) koja je pekla rakiju: "Prema prisilnim propisima EU naplatili smo trošarinu od 1488 kuna" Da Vincijeva slika Krista prodana za 450,3 milijuna dolara (Foto: AFP) "Spasitelj svijeta" Čak 4 i pol puta više od početne cijene: Da Vincijeva slika prodana za rekordni iznos

Panika u Kragujevcu - nestašica popularne rakije!

Oni koji žele razgledati rakiju to mogu napraviti 25. travnja od 9 do 11 sati u skladištu PCU Osijek. U tom terminu sudionici će moći provjeriti kvalitetu izložene robe, a nakon proble, za 12 sati zakazana je dražba.

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe-obrtnici registrirani za proizvodnju i promet jakih alkoholnih pića koji imaju registrirana trošarinska skladišta. Prodaja će se vršiti 'skupno po modelu viđeno-kupljeno' i prodaje se bez garancije. Kupci su obavezni ako bude potrebno ishoditi potrebne dozvole ili isprave, javlja SiB.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene