Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eskalirala svađa

Muškarac uhićen zbog pokušaja ubojstva 20-godišnjaka u Lekeniku: Zadao mu tešku ubodnu ranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačko-moslavačka policija uhitila je 32-godišnjaka s lekeničkog područja osumnjičenog da je u subotu, nakon svađe, pokušao ubiti 20-godišnjeg mladića.

Policija 32-godišnjaka sumnjiči da je u Turopoljskoj ulici u Lekeniku u subotu, 9. veljače između 22:30 i 23 sata, nakon verbalnog sukoba fizički napao 20-godišnjaka te mu oštrim predmetom zadao ubodnu ranu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Oštećenom je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici, gdje je utvrđeno da ima tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene