Obavijesti Video Pretražite Navigacija
javlja policija

Prijevara teška 11 tisuća eura! Obećao građevinske radove pa napravio neočekivani potez

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Na području Krka, 36-godišnjak je oštetio 53-godišnjaka za 11.000 eura tako što mu je obećao radove, a nakon uplate novca ignorirao pozive.

Krčka policija sumnjiči 36-godišnjaka da je počinio kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju.

Sumnjiči ga se da je u svojstvu odgovorne osobe tvrtke s područja Krapinsko-zagorske županije doveo u zabludu oštećenog 53-godišnjeg hrvatskog državljanina, s kojim je dogovorio izradu i montažu krova, vrata te drugih radova na kući na području otoka Krka, napisali su iz PU primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Victoria, jahta ruskog predsjednika Vladimira Putina Nevjerojatan luksuz FOTO Otkrivena još jedna Putinova superjahta: "Kada vidimo kako izgleda iznutra, tko ne bi došao u napast?"

Prilikom sklapanja ugovora, 53-godišnjak je isplatio predujam nakon čega je u travnju isplatio još nekoliko tisuća eura.

Nakon zadnje isplate, 36-godišnjak je izbjegavao telefonski poziv, a radove nije još uvijek obavio pa je zato i prijavljen.

Pročitajte i ovo Policija Srbija vršnjačko nasilje VIDEO Napad nožem u školi u Srbiji: Učenik nasrnuo na kolegu, prevezen je u bolnicu

"Počinjenjem kaznenog djela prijevare u gospodarskom poslovanju, za svoju tvrtku pribavio je protupravnu imovinsku korist u iznosu od 11.000 eura, a za koji iznos je oštetio 53-godišnjaka s kojim je ugovorio radove", javili su iz policije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene