Na splitskom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje 29-godišnjem Ediju Mišiću za ubojstvo Meksikanke Selene Graciano Macedo (31). Optužen je da je nesretnu Meksikanku u kolovozu 2012. brutalno usmrtio na Marjanu.


Na nastavak suđenja u Splitu ponovno je stigao i brat ubijene 31-godišnje Selene G. Macedo, Emmanuel.

>>Mišić Seleninu obitelj nije ni pogledao, njezin se brat rasplakao

Vezani članci Vikend gužve u splitskoj trajektnoj luci Splitske luke za vikend očekuju više od 100.000 putnika Gradonačelnik Splita Ivica Puljak Puljak: "Suspendirane dvije uhićene djelatnice Grada Splita, postupamo po zakonu"

Kao dokazni materijal je predočena jednosatna  videosnimka s mjesta ubojstva - otkopavanje tijela, Selena neprepoznatljivog lica, bila je to potresna snimka za sve prisutne, posebno za brata nesretne Meksikanke, koji je svako malo lice pokrivao rukama.

Pregledane su i fotografije iz Seleninog fotoaparata, a to su uglavnom fotografije Splita, nje i njezinog brata Emmanuela. Prikazani su i predmeti pronađeni na lokaciji ubojstva na splitkom Marjanu - nož, dres, ruksak i krvavi ručnik. Očekuje se i nalaz neurologa, koji će dati procjenu o uračunljivosti Edija Mišića tijekom počinjenja ubojstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook