Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kasno druženje

Most se sastao kasno navečer: Samo smo se malo družili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon još jednog burnog dana na političkoj sceni Božo Petrov, Vlaho Orepić i dio Mostovih saborskih zastupnika večer su proveli u neformalnom druženju u središnjici stranke.

Oko 22 sata sastanak je završio, a pri izlasku iz stranke Božo Petrov nije bio raspoložen za komentar na izjavu Tomislava Karamarka, koji je poslijepodne poručio kako bi najbolje bilo da on, Petrov i premijer Orešković zajedno istupe iz Vlade.

'Mislim da smo bili danas dovoljno jasni. Hvala', odgovorio je Petrov na upit da komentira Karamarkovu izjavu kako bi bilo najbolje da iz Vlade odu on, Petrov i Orešković.

Pročitajte i ovo Josip Markotić Neslaganja Raskol u Mostu: Splitski gradski vijećnik napustio stranku, nema ga na listi za Sabor Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku

'Stvarno smo se samo malo družili. Zaključci su isti, sve smo rekli što imamo reć, molim vas sve smo rekli što imamo reć. Stvarno nema ništa novog', izjavio je Vlaho Orepić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene