Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mons. Srakić: Dopisivanje preko novina nema smisla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HBK-a mons. Marin Srakić, na upit da komentira priopćenje Ureda predsjednika RH u vezi sa sastankom Budimira Lončara i Javierom Lozanom, naglasio je da "postoji način na koji se komunicira, ali da međusobno dopisivanje preko novina nema smisla".

Na upit novinara mons. Srakić je komentirao i današnji kratki susret, zatvoren za novinare, s premijerom Ivom Sanaderom, koji je razgovarao s njim u Biskupskom domu u Đakovu, uoči poslijepodnevnog otvorenja prve dionice Koridora 5c, dionice Đakovo-Sredanci. 

Pročitajte i ovo Umjetničke izvedbe hrvatskih političara (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Svega smo se nagledali Umjetničke izvedbe naših vodećih: Jesu li bolji plesači, pjevači ili političari? Slika nije dostupna Lekcija iz povijesti Mesić: 'Koji je to antifašizam što ga Karamarko brani od mrtvoga Tita?'

>> 'Lončar je s nuncijem Lozanom razgovarao u dobroj vjeri'

>> HBK: Priopćenje o susretu Lončar - Lozano nije bilo usuglašeno

Na upit novinara je li premijer Sanader, na današnjem susretu s njim u Đakovu, "imao svojevrsnu posredničku ulogu između HBK-a i Pantovčaka", biskup Srakić je kazao kako je premijer Sanader "kasnio na sastanak, pa nisu niti imali vremena o tome razgovarati, niti je bilo predviđeno da premijer u tome posreduje, već ga je premijer Sanader došao pozdraviti kao novog predsjednika HBK".

Na pitanje je li točno kako je najavio da u predizbornoj kampanji neće primati političare, biskup Srakić je odgovorio potvrdno, objasnivši kako se to odnosi na predstavnike političkih stranaka, a da je današnji posjet bio "posjet predsjednika Vlade RH, a ne predsjednika HDZ-a".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene