Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Splitu

Nije bio zadovoljan rješenjem o toplicama pa zapalio HZZO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bacač Molotovljevog koktela navodno nije bio zadovoljan izdanim rješnjem o odlasku u toplice.

Prizemlje zgrade u kojoj su smješteni HZMO, HZZO, te Jadroplova na splitskoj Zapadnoj obali u potpunosti je izgorjelo, a svi su zaposlenici evakuirani. Bačeno je više Molotovljevih koktela i na svu sreću nije bilo ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo Vili Beroš, ministar zdravstva Za Dnevnik Nove TV Pobuna protiv HZZO-a, oglasio se Beroš: "Cijene koje nemaju dodir s realnošću ne doprinose stabilizaciji sustava" Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Policija je vrlo brzo nakon događaja uhitila muškarca u dobi od četrdeset godina. Izgorjelo je oko 100 kvadrata kancelarijskih prostora. Muškarac je navodno nezadovoljan rješenjem koje je dobio od službe HZZO- a, a Slobodna Dalmacija doznaje dotični je tražio odlazak u Krapinske tolice, a dobio je one bliže u Makarskoj čime nije bio zadovoljan.

Policija je događaj potvrdila i samo rekla kako je počinitelj uhićen, priveden u policijsku postaju, te se nad njim obavlja kriminalistička obrada. Vatrogasci su dojavu dobili u 12.18 minuta, pa su na teren poslali dva vozila i 17 vatrogasaca koji su požar ugasili za deset minuta.

Neslužbeno se doznaje da je izgorjelo pet kancelarija, nakon što je 40-godišnjak bacio molotovljev koktel koji je izazvao požar, ali se vatra proširila i na druge kancelarije.

Policija na mjestu događaja provodi očevid nakon kojeg se očekuje više informacija.

Jedan od očevidaca eksplozije rekao je za Novu TV kako nije bilo nimalo ugodno naći se u blizini.

'Osjetio se dim i počela su pucati stakla. Bilo je poput eksplozije', opisao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene