Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predstavnici mladeži HDZ-a nosili su transparent 'Koliko mladih mora napustiti Hrvatsku da biste vi napustili Hrvatsku'.


Predstavnici Mladeži HDZ-a u četvrtak su ispred Banskih dvora zatražili ostavku premijera Zorana Milanovića, noseći transparent 'Koliko mladih mora napustiti Hrvatsku da biste vi napustili Hrvatsku' i putnu torbu za Milanovića.

Vezani članci Zoran Milanović Predsjednik Milanović o ustavnim sucima: "Smatram da su neki korumpirani" Zoran Milanović Milanović ne odustaje: Opet je Saboru predložio Zlatu Đurđević za predsjednicu Vrhovnog suda

'Egzodus mladih Hrvatica i Hrvata je svakodnevna pojava i mi se pitamo koliko mladih još treba napustiti Hrvatsku prije nego što ova nesposobna Vlada trajno napusti Banske dvore', rekao je Josip Bašić iz Mladeži HDZ-a. Zbog toga su donijeli putnu torbu i od Milanovića zatražili da 'spakira svoje stvari i napusti Banske dvore'.

Istraživanje: Najbolji rezultati HDZ-a i SDP-a u godinu dana

Također su kritizirali ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Sinišu Hajdaša Dončića zbog 'propalog projekta' monetizacije auto cesta, tvrdeći da se taj novac mogao iskoristiti za stimuliranje zapošljavanja mladih i njihov ostanak u Hrvatskoj.

Zatražili su od Hajdaša Dončića da izvijesti javnost o točnom iznosu proračunskog novca koji je upotrijebljen za taj projekt. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook