Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mještani preuzeli inicijativu

Država čeka, a Bjelolasica propada: ''Dobili smo viziju''

Ne odustaju od Bjelolasice (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Ne odustaju od Bjelolasice (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ne odustaju od Bjelolasice (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ne odustaju od Bjelolasice (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ne odustaju od Bjelolasice (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Kao i u cijeloj Hrvatskoj s iseljavanjem imaju problema i na Bjelolasici. Svima je poznato kako je tamošnji prekrasni olimpijski kompleks propao. No mještani se ne žele predati.

Dok država čeka investitore, a Bjelolasica propada, mještani su odlučili preuzeti inicijativu i uzeti stvar u svoje ruke.

Pročitajte i ovo PR Oglas Koja znanja i tehnologije već ove sezone mogu osigurati veću kvalitetu usluge i prihode vlasnicima obiteljskog smještaja? Ilustracija Kvaliteta života Dobar dio hrvatskih građana zarađuje na nekretninskom biznisu: Moguća su nova ograničenja

"Dobili smo jednu veliku viziju da nam je više stvarno dosta gledati Bjelolasicu kako propada. Mi imamo viziju da Bjelolasica mora živjeti 365 dana u godini.", govori Laura Nazor, udruga iznajmljivača Bjelolasica.

I od te vizije neće odustati. Štoviše brojni su se odlučili baviti turizmom i na napuštanje svog kraja ne pomišljaju.

Ne odustaju od Bjelolasice (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ne odustaju od Bjelolasice (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Nekad najveće hrvatsko skijalište već godinama zjapi prazno, umjesto skijaša prazna žičara, država je i nedavno pokušala prodati Bjelolasicu za nešto više od 13 milijuna kuna, tu su dva hotela, skijalište, atraktivno zemljište no na žalost kupaca nema, kao ni turista, koji zbog nebrige i nemara politika, novac umjesto kod kuće, troše na stranim skijalištima.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene