Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dijelio srca

Miro Bulj: ''Vjerojatno bi mi zabranili i doživotno dolazak u Sabor, a nikoga nisam vrijeđao''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostov Miro Bulj jutros je bio u Ministarstvu uprave i zatražio kontrolne liste potpisa za referendum. ''Nažalost, nismo ih dobili'', rekao je i osvrnuo se na drakonsku kaznu koju je dobio u Saboru.

''Ne znam zašto mi je dva dana zabranjeno govoriri u Saboru, nikoga nisam vrijeđao niti da je hulja niti da je, meni je teško reći, da je moralni peder, samo sam tražio kontrolne liste. Nije mi jasno zašto mi je dva dana zabranjeno, vjerojatno bi mi zabranili i doživotno. Vidjet ću u Poslovniku, možda je i to dopušteno'', rekao je Miro Bulj.

Pročitajte i ovo Marin Miletić O Bogu i ljudima Problemi u Mostu? Oglasio se Marin Miletić: "Uvjeren sam, bit će dobro" Miro Bulj u Saboru Traže izvanrednu sjednicu Burno u Saboru: Bulj izbačen, oporba demonstrativno napustila sjednicu - "Idite đuskat u Diamond"

Dodao je da ga je iznenadila drakonska kazna. Ponavlja da je samo tražio kontrolne liste, a smatra da su ga željeli onemogućiti da sudjeluje u raspravi o nabavi aviona koju je nazvao sramotom.

Smatra da je imao pravo govoriti i da je samo želio kontrolne liste koje mu je ministar uprave Lovro Kuščević obećao, a jutros ih nisu dobili.

''To je opasan presedan da mi dva dana zabrane govoriti u sabornici. Prvi je put zabranjeno dva dana. Oni bi očito htjeli da mene nema uopće u Saboru'', zaključio je Bulj i dodao da ''trgovačkoj koaliciji'' smeta da se neke stvari propituju.

Nije se žalio Odboru za Ustav. ''Jednom sam se žalio, a dobio sam odgovor kao iz lokalnog vodovoda i čistoće'', istaknuo je Mostov zastupnik.

U povodu Valentinova dijelio je srca svim ženama u Saboru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene