Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mirjana Hrga, Robert Valdec, 'Istraga' i 'Naša mala klinika' osvojili Večernjakove ekrane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Boćarskom domu dodijeljena je još jedna nagrada 'Večernjakov ekran' koju su dobili lica i emisije Nove TV.

Tako je u kategoriji ženske tv osobe informativnog i magazinskog sadržaja nagradu zasluženo odnijela novinarka, voditeljica i urednica Mirjana Hrga. Mirjana je u ovoj kategoriji bila bolja od Ane Brdarić te Hloverke Novak-Srzić.

Pročitajte i ovo Danka Derifaj, reporterka Provjerenog - 3 Udruga PaRiter Reporterka Provjerenog Danka Derifaj novinarka godine: Obrađivala teme o kojima drugi ne progovaraju Barbara Štrbac - 3 U Kazahstanu Reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac dodijeljena međunarodna novinarska nagrada za izvještavanje iz Turske: "Drago mi je da je netko prepoznao naš rad"

U kategoriji muške tv osobe informativnog i nagazinskog sadržaja trijumfirao je Robert Valdec, koji je tako pobijedio Mislava Bagu i Gorana Milića.

U kategoriji originalne tv emisije magazinskog sadržaja 'Istraga' je pobijedila 'More' i 'Provjereno'.

Najboljom tv serijom očekivano je proglašena 'Naša mala klinika' koja se našla u kategoriji sa serijama 'Bitange i princeze' i 'Odmori se, zaslužio si'.

Nova TV čestita nominiranim licima i emisijama, finalistima i dobitnicima ovogodišnjeg Večernjakovog ekrana i zahvaljuje svim gledateljima koji su ovom uspjehu doprinijeli svojim glasovima. 

Ova priznanja publike Novoj TV su poticaj da cijeli tim nastavi ovako dobro raditi kako bi ih sljedeće godine bilo još više.

Ukupno je Nova TV imala dvadeset nominacija i četrnaest finalista u 12 kategorija. Četiri Večernjakova ekrana za televizijska dostignuća u 2007. godini, čija se dodjela održala u Boćarskom domu, otišla su u ruke Nove TV za najbolje žensko i muško TV lice u informativnom programu, najbolji magazin i najbolju seriju.

Novinarka i voditeljica u informativnom programu Nove TV Mirjana Hrga primila je zlatni ekran za žensku TV osobu – informativni i magazinski sadržaji, a emisija 'Epicentar' koju je uređivala bila je nominirana u kategoriji talk show. 

Najbolja muška TV osoba – informativni i magazinski sadržaji u 2007. je Robert Valdec, voditelj Istrage, kriminalističkog magazina koji je drugu godinu zaredom proglašen najboljim magazinom, u kategoriji u kojoj je nominirano i 'Provjereno' Nove TV. 

Dnevnik Nove TV treći je put nominiran u kategoriji originale TV emisije – informativni sadržaji, dok se za titulu reportera-komentatora godine natjecao izvjestitelj Nove TV Andrija Jarak.

Iako u vitrini svoje redakcije čuvaju već tri statue, ekipa Večernje škole – EU ponovno se natjecala za ekran u kategoriji originalne TV emisije – zabavni i sportski sadržaji, u kojoj je finalist bio i kulinarski show 'Kod Ane'. 

Željko Pervan bio je nominiran za mušku TV osobu – zabavni i sportski sadržaji, te glumca u TV seriji. U kategoriji najbolje ženske TV osobe – zabavni i sportski sadržaji, voditeljica Nove TV Mia Kovačić ušla je u finale. Prošlogodišnji pobjednik 'Naša mala klinika' ponovno se upisala među laureate kao najbolja TV serija, a 'Ostati živ' bio je među najboljim dokumentarnim sadržajima u prošloj godini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene