Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popis gradova i općina

Želite besplatan pristup internetu? Evo gdje ćete moći bezbrižno surfati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 75 turističkih gradova i općina dobilo je sredstva kojima će izgraditi potrebnu infrastrukturu za pružanje usluge besplatnog interneta putem hot spotova. Evo koja su to mjesta!

Ministarstvo turizma odobrilo je sredstva iz Državnog proračuna za program poticanja slobodnog pristupa internetu u turističkim destinacijama.

Pročitajte i ovo Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne Slika nije dostupna Tko je Darko Lorencin? Milanović za ministra turizma odabrao 'istarskog ministra gospodarstva'

Sredstva su dodijeljena 75 gradova i općina za aktiviranje tzv. hot spotova koja će turistima, ali i stanovnicima tih mjesta nuditi uslugu besplatnog interneta.

>> VIDEO Evo što se događa u samo jednoj internetskoj minuti

Novcem iz državnog proračuna tako će besplatni internet moći koristiti građani i gosti, primjerice, Omiša, Tučepa, Jelse, Bola, Tkona, Nina, Zadra, Krka, Novigrada, Grožnjana, VodicaĐurđevca, Marije Bistrice, Samobora, Slavonskog Broda, Vukovara...

Cijeli popis gradova i općina kojima su odobrena sredstva za sustav besplatnog interneta pročitajte na stranicama Ministarstva turizma.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene