Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta priopćilo je u utorak da nastavlja aktivnosti vezane uz kurikularnu reformu radi postizanja nacionalnog konsenzusa o reformi školstva te je 47-orici članova stručnih radnih skupina ponudilo produljenje rada.


Ministarstvo je 47-orici članova stručnih radnih skupina ponudilo produljenje rada na Cjelovitoj kurikularnoj reformi na temelju sporazuma i odluke o imenovanju, navodi se u priopćenju.

Vezani članci Slika nije dostupna SLUČAJNO NALETJELA NA SLIKE KOJE JE OBJAVILA POZNANICA 'Znam da ne treba djecu previše štititi, ali...' Slika nije dostupna NOVA PRAVILA U ŠKOLAMA Pomak na bolje ili nepotrebne mjere? 'Vremena su se promijenila'

Ministarstvo pritom računa na angažman i suradnju i ostalih članova tih skupina u skladu s odlukom o pravima i dužnostima sudionika provođenja stručne rasprave i javnog savjetovanja od 1. travnja 2016. te na angažman vrsnih odgojno-obrazovnih radnika i cijenjenih članova akademske zajednice i djelatnika agencija u sustavu.

Jednako tako, to ministarstvo računa i na angažman članova ekspertne radne skupine koji će, kao što su i najavili, svojim savjetima i konstruktivnim prijedlozima pomoći u daljnjem provođenju kurikularne reforme, stoji na kraju priopćenja. (Hina)