Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije na anonimne prijave protiv Dalić i Ramljaka

Dalić: "Autor anonimne prijave očito potpuno odvojen od stvarnosti"; Agrokor: "To je kukavički"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na anonimne kaznene prijave protiv izvanrednog povjerenika za Agrokor Ante Ramoljaka i ministrice Martine Dalić, reagirali su iz Agrokora, ali i iz Ministarstva gospodarstva.

"Sukladno prethodnim izjavama potpredsjednice Vlade RH i ministrice gospodarstva, poduzetništva i obrta dr.sc. Martine Dalić možemo samo nadodati kako je i autor anonimne prijave očito potpuno odvojen od stvarnosti", stoji u priopćenju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Pročitajte i ovo Mislav Bago (Dnevnik.hr) Analiza Mislava Bage "Martina Dalić Plenkoviću je bila zadnja brana. On je sad sam na brisanom prostoru" Ante Ramljak (Foto: Pixell) Afera mailovi ide dalje "Grupa Borg, ponosan sam što jašem s vama!" Novi mailovi otkrivaju tko je i kako birao glavne savjetnike u Agrokoru

Iz izvanredne uprave Agrokora na informaciju o navodnom podizanju anonimne kaznene prijave protiv izvanrednog povjerenika Agrokora Ante Ramljaka kažu da se sumnje ili optužbe koje su utemeljene ne bi imale potrebe kukavički skrivati iza anonimne prijave.

Trenutačno s izvanrednim povjerenikom rade tri velike međunarodne savjetničke kuće, AlixPartners, Kirkland&Ellis i Houlihan Lokey, zajedno s domaćim savjetnicima i iz ovog tima od preko sto ljudi izdvojeno je nekoliko imena na koje se prijavom punom neistina i objavama na blogu pokušava skrenuti pažnja javnosti.

Anonimna prijava protiv izvanrednog povjerenika i drugih osoba dimna je zavjesa kojom se pokušava odvući pozornost i relativizirati utvrđivanje realnog stanja Agrokora i financijskih izvještaja kompanije za 2016. godinu, koji će biti objavljeni u petak, komentirali su iz izvanredne uprave Agrokora.

“Institucije države će po pitanju ove prijave, vjerujem, odraditi svoj posao kao i kod drugih prijava i očekujem da će u konačnici pobijediti istina”, rekao je Ante Ramljak, izvanredni povjerenik Agrokora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene