Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O kaznenim prijavama protiv Ramljaka i Dalić

Todorić: Ne prijavljujem anonimno. Iza svih svojih riječi čvrsto stojim i osobno ih potpisujem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Todorić oglasio se i po pitanju anonimne prijave koja je poslana DORH-u protiv Martine Dalić i Ante Ramljaka.

''S obzirom na tekst anonimne kaznene prijave koji se danas pojavio u javnosti, decidirano tvrdim da niti ja niti itko od mojih suradnika nije podnio navedenu prijavu niti stoji iza nje. Kao i s ovim blogom, iza svih svojih riječi čvrsto stojim i osobno ih potpisujem. Tako će biti i s nadolazećim kaznenim prijavama'', napisao je Todorić na blogu.

Pročitajte i ovo Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske" Slika nije dostupna objavio i e-mail Todorić najavio kaznenu prijavu protiv ministra Marića i Tonćija Korunića: "Ovo je čisti dokazani kriminal nevjerojatnih razmjera"

Podsjetimo, nepotpisana kaznena prijava, koja je upućena glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu, ravnatelju policije Nikoli Milini te brojnim medijima, optužuje Martinu Dalić, potpredsjednicu Vlade i ministricu gospodarstva, Vladina povjerenika za Agrokor Antu Ramljaka, ali i brojne druge osobe, za zločinačko udruženje.

Todorić je danas na blogu također objavio i post o tome kako se rade bilance u kojem je doveo u pitanje računovodstvenu politiku Vladinog povjerenika za Agrokor Ante Ramljaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene