Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar uvjerava

Medved: Šator je u Vukovaru privremeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar branitelja Tomo Medved izjavio je u Borovu kako oko šatora u kojem su boravili branitelji na Savskoj cesti u Zagrebu, a koji je prošli tjedan dovežen u Vukovar, ne postoje prijepori te se u Vukovaru nalazi privremeno.

Ministar branitelja Tomo Medved rekao je da se šator u Vukovaru nalazi privremeno.

Pročitajte i ovo Tomo Medved, ministar branitelja (Ne)Sigurnost Medved: ''Propucavanje je upozorenje svima'' Masovna grobnica Žrtve Domovinskog rata VIDEO ''Toplo se nadam da će tu biti moji roditelji'': Pronađena masovna grobnica kod Vukovara

"Šator se privremeno nalazi u Memorijalnom centru Domovinskog rata Vukovar. Vrlo brzo i same udruge će progovoriti o daljnjoj perspektivi šatora. Ne postoji nikakav problem niti bilo kakve tenzije i sve to ne treba dizati na tu razinu. Vrlo brzo ćemo pronaći riješenje", rekao je ministar Medved koji je u Borovu bio nazočan obilježavanu 25. obljetnice ubojstva dvanaestorice redarstvenika.

Šator iz Savske 66 u Vukovar je dovežen krajem prošlog tjedna unatoč protivljenju vukovarskih branitelja pa i gradskih vlasti koje smatraju kako šatoru nije mjesto u gradu heroju jer nema izravne veze s Domovinskim ratom.

Nakon što je dovežen, sastavljen je i postavljen na poligon unutar Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar.

Vukovarske udruge poručuju - šatoru ovdje nije mjesto. (I.D. / Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene