Obavijesti Video Pretražite Navigacija
880 milijuna kuna povrata

Čekate povrat poreza? Ministar Marić otkrio kada počinje isplata

Zdravko Marić (Foto: Dnevnik.hr)
Zdravko Marić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Ministar financija Zdravko Marić nakon sjednice Vlade poručio je da povrat poreza započinje 6. kolovoza te da bi većina novca, ako ne i sve, trebala biti isplaćena do kraja tog mjeseca.

"Povrat kreće 6. kolovoza i mi očekujemo, u skladu s našim projekcijama i dinamikom, da će većina, ako ne i sve, biti isplaćeno do kraja kolovoza. Brojke smo objavili i na stranicama Porezne uprave, govorimo o oko 880 milijuna kuna povrata, odnosno oko negdje 130 milijuna kuna potrebe za uplatu", naveo je Marić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobre vijesti Rupa je u proračunu, ali ministar Zdravko Marić ima dobre vijesti: "Povrat poreza više neće biti u kolovozu" Provjera krivotvorenog novca (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Dobre vijesti Počinje isplata povrata poreza, evo dokad će biti isplaćena većina novca

Naglasio je i da je do 31. srpnja rok za žalbe na rješenja o povratu poreza, kojih je izdano nešto više od 550 tisuća. Istaknuo je i da se taj rok može produljiti u slučaju potrebe u pojedinačnim slučajevima, a ovisno o tome kada je stiglo rješenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene