Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milijan Brkić poručio je da je vrijeme za dogovor s punom odgovornošću prema Hrvatskoj.


Nakon što je dao izjavu za medije u Kninu, HDZ-ovac Milijan Brkić oglasio se i statusom na Facebooku. Prenosimo ga u cijelosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Boris Miletić osudio "šovinističke" izjave Milijana Brkića Slika nije dostupna "Tražimo hitnu ispriku gospodina Brkića"

'[ VRIJEME JE ZA DOGOVOR S PUNOM ODGOVORNOŠĆU PREMA HRVATSKOJ ]

Novi izbori ništa neće riješiti jer su završila vremena kada je jedna politička stranka mogla tvoriti apsolutnu većinu. Oni bi značili zaustavljanje svih reformi, gubitak značajnih financijskih sredstava iz fondova EU te dodatne troškove za provođenje izbora. Vrijeme je da svi odgovorni političari na političkoj sceni u Hrvatskoj shvate kako je krajnje vrijeme da promijene ponašanje i da je vrijeme za suradnju, međusobno uvažavanje, razmjenu ideja, znanja i iskustva.

Bez obzira bili pozicija ili opozicija, političari svakog dana moraju donositi odluke koje se referiraju na ljudske živote, na obitelji, na mlade i sve životne teme koje se tiču boljitka i budućnosti svih nas. Moramo u političkom životu dati prostora i za konstruktivne kompromise uz izniman rad, požrtvovanje i služenje našem narodu.

Vrijeme je da se svi oni koji odlučuju o budućnosti naše Hrvatske i našeg naroda prestanu brinuti o sebi samima, svom rejtingu, svom osobnom statusu, svojim foteljama i neka počnu već jednom odgovorno raditi u interesu našeg naroda i jedine nam Hrvatske.

Dragi prijatelji, naš narod je umoran od svega, a Hrvatska je iscrpljena. Budimo ono što jesmo, ne sramimo se svoga i sjetimo se da naši prijatelji u Domovinskom ratu nisu dali svoje živote za ovakvu Hrvatsku !!!'

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju